چگونه سوژه خود را در عکاسی انتخاب کنیم

چهارشنبه 1 مرداد 1393 ساعت 18:56
همه ما موادغذایی را می خریم، آنها را آماده کرده و مصرف می کنیم، درنتیجه لازم نیست برای تهیه سوژه عکاسی خود زحمت زیادی را تحمل کنیم. موادی در خانه شما وجود دارد که به راحتی می توانید از آنها استفاده کنید(بدون در نظر گرفتن آب و هوا) و با نوجه به فصل ها، تغییرات متناوبی از موادغذایی برای عکاسی خواهید داشت. تقریباً با اطمینان می توان گفت تمامی عکس هایی که در مجلات و کتاب ها می بینید، از الگوهای مشابهی پیروی می کنند. آنها از غذاها و وسایل مختلف طوری استفاده می کنند که عکس قابل ارائه و مطلوب باشد. شاید بیشتر ما استعداد ذاتی برای تزئین غذا نداشته باشیم، اما هر کسی می تواند چیدمان های ساده ای روی بیشتر ظروف انجام دهد. پس چه چیز دیگری را یک مبتدی تازه کار باید بداند؟

چه چیزهایی لازم است بخریم؟

در حالت عادی عکاسی از غذا نیازمند این است که آنها تازه، رسیده بدون لک، سیاهی باشد. لک، سیاهی و… روی موادغذایی ممکن است در حالت عادی کمتر به چشم بیاید اما در عکس دیده می شوند و مورد انتقاد قرار می گیرند.

لطفا برای دستیابی به مطالب بیشتر دراین خصوص بر روی لینک زیر کلیک نمایید

برای مشاهده و یا دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

مطالب بیشتر

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.